FUNCTIETYPE

Onderzoek

Afstuderen

Stage


HBO WO

In overleg

Deel deze vacature

Vragen?

Lineke Bosscher

Leidinggevende

Neem contact op

Onderzoek, afstuderen/stage

Stichting Sociale Wijkteams (SWA) vervult een centrale rol in het sociaal domein van Amersfoort. Wij leveren zorg en ondersteuning dicht bij de inwoners van Amersfoort. Onze wijkteams begeleiden hen bij het maken van een plan van aanpak op maat.

Wij bevorderen zoveel mogelijk de zelfredzaamheid, verwijzen terug naar de sociale basis infrastructuur (SBI), verlenen zelf zorg en ondersteuning of verwijzen indien nodig door naar de benodigde aanvullende zorg en ondersteuning. 


De organisatie

Stichting Sociale Wijkteams vervult een centrale rol in het sociaal domein van Amersfoort. Met ruim 160 wijkteammedewerkers leveren wij zorg en ondersteuning dicht bij de inwoners van de stad. De opdracht aan het wijkteam bestaat uit: vraagverheldering, ondersteuning en begeleiding én regie. Samen met een netwerk van organisaties versterken we zo de wijken. Daarbij blijven wij altijd kijken hoe de dienstverlening nog beter kan. Dit doen wij in het gesprek met de inwoners, tussen professionals onderling en met de externe partners.


Onderzoek of afstuderen

Volg jij een HBO of WO studie en heb je een passende opdracht voor een onderzoek of afstudeeropdracht die past bij wie wij zijn en wat wij doen? Vul dan het aanvraagformulier in.


Stage

Voor het studiejaar 2022-2023 hebben wij op dit moment helaas geen mogelijkheid voor stage. Zodra er weer mogelijkheden zijn, zal er op deze website informatie worden geplaatst.