verhaal van:

Nicky

Wijkteammedewerker

Werkplezier

Als nieuwe medewerker ben ik enthousiast over het “starterscafé” waar je aan paar keer aan kunt schuiven. Je ontmoet andere nieuwe collega’s uit verschillende teams om ervaringen te delen maar vooral ook om elkaar beter te leren kennen. Met een paar collega’s heb ik nog regelmatig contact.

Elkaar ontmoeten
De zomer- en de nieuwjaarbijeenkomst mag je niet missen wanneer je bij SWA werkt! Steeds lukt het weer om een verrassend programma te verzorgen waarbij het draait om plezier en elkaar ontmoeten.

Binnen het eigen team is er ruimte om met elkaar aan de slag te gaan met de plannen van het team of wordt er een teamdag georganiseerd.

Regelmatig lunch ik samen met mijn collega's. Onze agenda's zij gevuld met afspraken en overleg. Wij gaan op huisbezoek bij de inwoners, hebben een afspraak met onze partners in de stad of een overleg. Het is dan prettig om tijdens de lunchpauze even bij te kunnen praten met een paar collega's.

Actief betrokken
Als medewerker word je actief betrokken bij de totstandkoming van beleid. Dat kan zijn in een eenmalig gesprek of in een structureel overleg. om op deze manier bezig te kunnen zijn met de ontwikkeling en toekomst van het Wijkteam.

December
5 december is een feestelijk hoogtepunt met een creatief gedicht, een verrassend presentje en soms onverwacht bezoek! Ik kan niet wachten.